VONK jaarplanning activiteiten

VONK staat voor transparantie. Graag willen we alle ondernemers en vastgoedeigenaren betrekken. We willen open en duidelijk uitleggen hoe de besluitvorming gaat. De gebiedsorganisatie biedt immers vele voordelen. Denk aan het netwerk en de regiodeal projecten. Ons doel is dat al onze leden tijdig hun stem kunnen laten horen, zodat we kunnen acteren op de wensen en behoefte van ondernemers en vastgoedeigenaren. We nodigen je van harte uit om deel te nemen.

Bekijk de agenda

Kennismaking fietsregeling Lease a bike

met voordeel voor VONK leden
Datum
13-10-2022
Tijdstip
14:00-15:00 uur
Locatie
The Gallery, Hengelosestraat 500

De VONK leden Lionix en Engineero doen een pilot met en voor hun personeel. lease a bike organiseert samen met Ten Tusscher een fiets-opstap-dag op 13 oktober aanstaande en wij mogen als VONK leden aansluiten om kennis te maken met het lease a bike concept. Op deze dag onthullen we ook een actie speciaal voor VONK Leden.

   

Brainstorm jaarplan 2023 + borrel

in samenwerking met Kennispark Ondernemers
Datum
15-9-2022 (aangepast!)
Tijdstip
15:00 uur
Locatie
Demcon Technology Center, Institutenweg 50, Enschede

Het jaarplan van de gebiedsorganisatie is een samenwerking tussen Gemeente, Universiteit en Ondernemers van VONK. Kom actief meepraten over de plannen voor 2023 en geef jouw input, zodat we samen koers zetten naar een beter Kennispark.

   

Aansluitend is er een borrel in samenwerking met Kennispark Ondernemers, waar we elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Ronde tafel met Burgemeester Bleker

Datum
29-8-2022
Tijdstip
15:00-17:00 uur
Locatie
Broodbode Kennispark, Capitool 11, Enschede

We ontmoeten Burgemeester Bleker in een gesprek met ondernemers, vastgoedeigenaren, het bestuur van VONK met Bianca Screever en gebiedsorganisatie directeur Anne-Wil Lucas. Aansluitend maken we samen een wandeling over het Kennispark met de Burgemeester. Meld je aan! 

15:00 uur Ronde tafel
Aansluitend wandeling over Kennispark.

Algemene ledenvergadering Duurzaamheid

Datum
30-06-2022
Tijdstip
15:00 uur
Locatie
Demcon Technology Center

Een ALV over de stand van zaken in het gebied met aansluitend een interactieve markt met duurzame ideeën en pitches van de deelnemers. 

Als afsluiting een rondleiding door het Demcon Technology Center en een borrel.