ICTRecht B.V.

De tijd dat technologie vooral ging over het versnellen van bestaande processen (‘automatisering’) ligt heel ver achter ons. We zitten inmiddels midden in de ‘Digital Decade’: een grootschalige digitale transformatie van de samenleving en de economie. ‘Tech’ wordt steeds dieper ingebed in de maatschappij en raakt alle aspecten van het dagelijks leven.

Dat betekent dat we steeds afhankelijker worden van technologie. Die afhankelijkheid zorgt voor kwetsbaarheid van burgers, bedrijven en de samenleving als geheel. Organisaties vragen zich af hoe zij kansen kunnen benutten en risico’s kunnen vermijden.

ICTRecht wil dat iedereen volop kan profiteren van de kansen die de digitale toekomst brengt. Die digitale transformatie kan niet zonder recht. Want een stevige juridische basis geeft het vertrouwen dat nodig is om verandering en innovatie te omarmen en er de vruchten van te plukken: als bedrijf, als individu en als maatschappij.

ICTRecht levert de juridische kracht en de technische slimheid die nodig zijn in een steeds digitalere wereld. We zorgen dat onze opdrachtgevers juridisch en technisch sterker staan, zodat ze vol vertrouwen kunnen doen waar ze goed in zijn, en meer kunnen betekenen; voor hun klanten, voor burgers, voor de samenleving.

Al bijna 20 jaar koppelt ICTRecht gespecialiseerde juridische kennis aan technische praktijkervaring. Dat stelt ons in staat om deskundig advies te vertalen naar praktisch toepasbare oplossingen.

Digitale dienstverlening leidt tot veel nieuwe juridische vraagstukken. Omgekeerd moet ook de juridische kant van bedrijfsprocessen technisch soepel werken. ICTRecht begrijpt dat als geen ander. Met ruim 150 professionals werken we nauw samen met opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid. Door onze betrokkenheid bij onze klanten en een oprechte interesse in hun werk zetten we samen met hen forse stappen vooruit.

Adres

  • Hengelosestraat 500

    Enschede

Contact

Samen de schouders onder Kennispark Twente.