Skip to main content

Maak kennis met de nieuwe wijkagent

Hallo Kennispark!

Middels dit bericht wil ik mij graag voorstellen als uw nieuwe wijkagent.
Mijn naam is Erik Dunnewind. Ik ben 33 jaar jong, getrouwd, heb twee kinderen en ben woonachtig in het mooie Hardenberg. Mensen omschrijven mij als iemand die niet graag stil zit en daarom eigenlijk altijd wel met iets bezig is. Die bezigheden variëren van sporten tot klussen en van verre reizen tot ‘gewoon’ een biertje in de achtertuin. Ik ben breed geïnteresseerd in allerlei onderwerpen, dus neem mij vooral mee in wat u bezighoudt!

In mei 2012 ben ik na de sollicitatieprocedure en bijbehorende keuring bij de politie komen werken en vanaf 2014 ben ik werkzaam in Enschede. In de afgelopen jaren heb ik allerlei functies binnen de politie bekleed, dus ik kan rustig stellen dat er ondertussen aardig wat kennis en ervaring in mijn rugzak zit. Nadat Jurgen Rekers rond de zomer van 2023 het wijkagentschap verruilde voor een andere functie werd ik ingevlogen als waarnemend wijkagent. In die periode heb ik gemerkt dat ik het wijkagentschap erg leuk vind en nadat er een vacature beschikbaar kwam, heb ik hier dan ook direct op gesolliciteerd. Op 18 mei 2024 ben ik vervolgens aangenomen als wijkagent voor de gebieden Kennispark, Drienerveld UT, Voortman/Amelink, Dorp Lonneker en het buurtschap Lonneker West. Een mooi en divers gebied met per wijk de nodige uitdagingen!

Het Kennispark is relatief gezien een rustige en veilige wijk, maar ook in dergelijke wijken kan er van alles spelen op het gebied van veiligheid en criminaliteit. Uiteraard is het onmogelijk om alles te zien en/of te horen, dus ben ik van uw ogen en oren afhankelijk! Zijn er zaken waarover u met mij in gesprek wil, aarzel dan niet om bij mij op de lijn te komen. Ik kom graag bij u langs!

U kunt mij mailen op erik.dunnewind@politie.nl of laat een terugbelverzoek achter via 0900-8844.
Wilt u liever anoniem blijven, maak dan melding via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.
Bel bij spoed/heterdaad uiteraard altijd 112!

Ik kijk er naar uit om u eens te ontmoeten!