MSG opent hub voor duurzame logistiek van post, pakketten en koeriersdiensten op Kennispark

Het verkeer op de weg en op het spoor zal de komende decennia nog veel drukker worden en daarmee worden logistieke verspreidingen uitdagender. Niet alleen in de binnenstad van Enschede, maar ook op de industrieterreinen wordt het steeds drukker. De oplossing? Een slimme hub: een verzamelpunt aan de rand van het terrein, waar alle goederen en leveringen binnenkomen.

Dat zetten we nu op bij Kennispark Twente. Vanuit die hub bundelen we alle zendingen, waardoor we minder vaak en met minder verschillende bussen het terrein op hoeven. En nog mooier: wat mogelijk is per fiets, wordt bezorgd met een van onze supersnelle fietskoeriers.

Sluit je ook aan bij de Kennisparkhub en draag bij aan minder drukte.

  • Gebundelde zendingen of bezorging per fietskoerier en dus minder uitstoot.
  • 1x per dag alle pakketten ontvangen.
  • Efficiënte belevering op Kennispark Twente.
  • Exacte tijdsplanning van de bezorging in afstemming.
  • Als bedrijven bundelen we onze krachten én onze zendingen.

Nadat je je hebt aangesloten bij de Kennisparkhub, kun je gelijk gebruikmaken van de diensten. Het afleveradres pas je simpelweg aan naar die van de Kennisparkhub (in plaats van die van jullie bedrijf) en alle binnenkomende pakketten worden bij jullie afgeleverd op een met elkaar overeengekomen tijdstip. Jep, zo simpel werkt het. Ook ontzorgen we je op het gebied van alle uitgaande zendingen: post, pakketten, mailingen of andere zendingen. Alles kan gelijk mee. Ook dat scheelt weer een extra vervoersbeweging. En je hebt alles geregeld bij één leverancier, wel zo makkelijk.

Meer informatie en aanmelden via msg.eu/kennisparkhub