Project Zon op Dak – gratis dakscan voor ondernemers op Kennispark

Zonnepanelen op bedrijfsdaken worden steeds aantrekkelijker voor ondernemers. De energieprijzen stijgen en zonnepanelen leveren steeds meer rendement op. De gemeente Enschede wil in samenwerking met VONK ondernemers ontzorgen in de aanschaf van zonnepanelen. Na een succesvolle eerste tranche mogen wij nu weer een aantal bedrijven begeleiden bij het plaatsten van zonnepanelen op bedrijfsdaken. In deze brief informeren we u hierover.

Ontzorgingspakket voor dakeigenaren

De gemeente Enschede heeft geld beschikbaar gemaakt om ondernemers te begeleiden bij het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Hiervoor is advies- en ingenieursbureau ‘bind’ in de arm genomen. Dit Enschedese bedrijf kan u kosteloos ondersteunen met persoonlijk advies, een dakschouw, de aanvraag van subsidies en het selecteren van offertes. Door samen te werken met VONK bij de voorbereiding, inkoop en indien gewenst, Enschede Energie bij de installatie, kunt u kwalitatieve zonnepaneleninstallaties tegen een goede prijs aanschaffen. Het beleggen van uw dak met zonnepanelen is een goede stap in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van uw bedrijf. Hiermee bouwt u ook mee aan een toekomstbestendige topwerklocatie Kennispark.  Daarnaast is het per 1 januari 2023 voor het kantoorgedeelte van een groot bedrijfspand verplicht om energielabel C te hebben. Om dit te kunnen realiseren, kunnen zonnepanelen interessant zijn. Hier helpen wij u graag bij.

Aanmelden voor Dakscan Zonnepanelen Kennispark

Heeft u interesse in zonnepanelen op uw dak(en) en wilt u zich aanmelden voor een oriënterend gesprek met ‘bind’? Of heeft u vragen over dit project? Meld u aan via zonopdak@enschede.nl
U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Elize Radema (06 53 75 77 59) – Projectleider ‘Zon op Dak’ – Gebieds- & Projectontwikkeling Gemeente Enschede.