Bestuur VONK uitgebreid met Pieter Schut, Erwin Bomert | Irith Hoffmann voorgedragen als lid RvT gebiedsorganisatie Kennispark

In de ALV van 24 november 2022 is door het bestuur van VONK een voordracht gedaan voor nieuwe, extra bestuursleden. De vergadering heeft positief besloten over de benoeming van Pieter Schut als secretaris en Erwin Bomert als penningmeester. Het bestuur van VONK is blij dat er versterking is om samen de ontwikkeling van deze topwerklocatie Kennispark verder vorm te geven. We danken Boele voor zijn werk als penningmeester en zijn blij dat hij in het bestuur blijft, weliswaar in een andere rol.
Het voltallig bestuur van VONK bestaat nu uit:

Voorzitter   
Bianca Screever
Vice-voorzitter
Ronald Reudink
Secretaris
Pieter Schut
Penningmeester
Erwin Bomert
Algemeen bestuurslid
Boele de Bie.

Nieuw lid voor Raad van Toezicht namens VONK

Verder zal Irith Hoffmann worden voorgedragen als RvT lid van VONK voor de Stichting Gebiedsorganisatie. Irith is als voorzitter van Kennispark Ondernemers nauw betrokken bij het gebied en heeft tevens de juiste achtergrond om de rol als RvT lid te bekleden. Welkom Irith in deze rol!

Hiermee gaat VONK als vereniging een volgende fase in. De structuren staan met de juiste bemensing. We zijn nu nog slagvaardiger om onze rol in het gebied te spelen.