Ecare als een regionale winnaar van de Zo Werkt Het Award 2023

In november zijn de drie beste fietswerkgevers bekend gemaakt. Fietsend van en naar het werk gaan heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook duurzaam en heel makkelijk door alle fietsfaciliteiten en -regelingen die veel werkgevers tegenwoordig te bieden hebben. Om deze werkgevers en hun fietsvriendelijke inspanningen te belonen, heeft Zo Werkt Het dit jaar de award voor de beste Fietswerkgever van Nederland uitgereikt. Uit iedere regio heeft de jury inspirerende en bijzondere nominaties gekregen en de regionale en landelijke winnaars gekozen.

Ecare is één van de drie regionale winnaars in Overijssel

Ecare is uit onze regio verkozen tot één van de drie regionale winnaars. We zijn er trots op dat Ecare zich op het Kennispark Twente bevindt en hiermee een inspirerend voorbeeld is. Gefeliciteerd Ecare met jullie winst.

Ecare is de winnaar in de categorie 50-200 medewerkers. Het bedrijf maakt slimme software voor de zorg, en probeert net zo goed voor hun eigen medewerkers te zorgen. Medewerkers kunnen fiscaal aantrekkelijk een fiets aanschaffen en krijgen een kilometervergoeding voor de fiets. Ook is er in het pand van Ecare een douche- en kleedruimte aanwezig. Recent is Ecare zelfs gestart met een pilot voor een 4-daagse werkweek om de werk-privé balans te verbeteren waarbij er o.a. meer ruimte is ontstaan om te gaan bewegen. Dat de inzet heeft gewerkt is duidelijk: Het aantal fietsers binnen het bedrijf is de laatste jaren zoveel toegenomen dat er extra fietsenstallingen zijn geplaatst.

Wat is de Zo Werkt Het Award?

Voor de Zo Werkt Het Award wordt jaarlijks naar werkgevers gezocht die uitblinken binnen een bepaald thema. In de eerste editie ging de zoektocht uit naar de beste Thuiswerkgever en afgelopen jaar zetten ze de beste Hybride Werkgever in het zonnetje. Dit jaar waren ze op zoek naar de beste Fietswerkgever van Nederland!

Hoe je werknemers kunt stimuleren gezond zakelijk te reizen

Steeds meer werkgevers stimuleren fietsen als een goede manier om zowel duurzaam als gezond naar het werk en zakelijke afspraken te reizen. Laat jouw medewerkers ook profiteren van de talloze fietsvoordelen! Wil je hier meer over lezen? Kijk dan eens op de site van Zo werkt het.